Over ons

Administratiekantoor Westendorp is gevestigd in Workum. In deze Friese stad, gelegen in het zuidwesten van Friesland (gemeente Súdwest-Fryslan), heeft ons kantoor een gevestigde naam opgebouwd. Veel ondernemers en particulieren uit Workum, Hindeloopen, Koudum, Bolsward, Sneek en nabijgelegen dorpen en steden hebben de weg naar ons kantoor voor financieel/fiscaal advies en administratieve vragen inmiddels gevonden. Gelegen aan de rand van Workum is het kantoor goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer of fiets.

Het kantoor is opgericht door Sible Westendorp, die samen met de ondersteuning van vrouwlief Elly Westendorp-Tjalsma het bedrijf al meer dan dertig jaar onder zijn hoede heeft. Als eenmanszaak is Sible het bedrijf klein, aan huis, in Workum begonnen. Vanuit huis of op locatie bij werkgevers werden administratieve werkzaamheden verricht en adviesgesprekken gevoerd. De grote vraag naar vakkundig advies en naar een goed verzorgde administratie was in de begin jaren ’90 aanleiding om uit te breiden: het huidige pand (kantoor en woonhuis) aan de Spoardyk in Workum werd gebouwd. Het aantal medewerkers is in de jaren gegroeid van twee vennoten naar een team van negen (vaste) krachten.

Het kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en klantvriendelijkheid. Dat  gecombineerd met vakmanschap en gedegen advisering maakt van administratiekantoor Westendorp een passende zakenpartner. Begrippen als eerlijkheid, wederzijds vertrouwen, nuchterheid en financieel bewustzijn hebben het kantoor gebracht waar het nu staat: midden in de samenleving van Workum en omstreken.